Sklep Miodzio

Odkryj Słodkie Bogactwo Natury w Sklepie Miodzio dla Członków 'Solidarność’

Sklep Miodzio wita wszystkich członków 'Solidarność’ z otwartymi ramionami, oferując 10% zniżki na słodkości prosto z Pasieki Jerzy & Adrian Hammer! Zapraszamy Was do świata naturalnych smaków, gdzie każdy produkt pszczelarski, w tym nasz wyjątkowy miód pitny, gwarantuje niezapomniane doznania smakowe.

Co Cię Czeka?

• 10% Zniżka: Dla członków 'Solidarność’ na wszystkie produkty pszczelarskie, w tym miód pitny.
  • Wyjątkowe Produkty Pszczelarskie: Odkryj różnorodność miodów i produktów pszczelarskich, które zadowolą każdego miłośnika słodkości.
  • Naturalne Składniki: Nasze produkty są źródłem zdrowia i naturalnego smaku, idealne dla tych, którzy cenią sobie wysoką jakość i autentyczność.

Gdzie Nas Znaleźć?

• Lokalizacja: ul. Dworcowa 4/1, Mielec

Wykorzystaj Rabat:

Nie przegap okazji na skorzystanie z rabatu, który jest ważny aż do maja 2025 roku! To doskonała szansa, aby zaopatrzyć się w naturalne słodkości i cieszyć się ich wyjątkowym smakiem każdego dnia.

Dowiedz Się Więcej:

Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.sklepmiodzio.pl, gdzie możesz poznać pełną ofertę naszych produktów pszczelarskich.

Sklep Miodzio to miejsce, gdzie tradycja pszczelarska łączy się z pasją do tworzenia produktów najwyższej jakości. Przyjdź i dołącz do nas, by rozkoszować się prawdziwą ucztą dla podniebienia.

Zapraszamy wszystkich członków 'Solidarność’ do skorzystania z naszej słodkiej oferty!